Najnovije kopacke ACE16 od danas i u Srbiji

ace
promo/pr

Početak 2016. godine adidas je obeležio spektakularno, lansiranjem prvih kopački visokih performansi bez pertli, ACE 16+ PURECONTROL, u kojima su sredinom januara na fudbalskim terenima širom sveta zaigrali Mesut Ozil, Ivan Rakitić, Del Alija i Oskar, a sada je ACE kolekcija obogaćena novim revolucionarnim modelom, ACE 16.1 PRIMEKNIT.

 

Ova kopačka donosi maksimalnu udobnost i kontrolu igre, koja fudbalerima daje veće samopouzdanje da dominiraju iz utakmice u utakmicu.

Prvi put, cela gornja površina kopačke prekrivena je Primeknit materijalom, koji omogućava da igrač svakim pokretom i delom kopačke uspeva da nadigra svog protivnika. Zahvaljujući ovoj specijalnoj 3D strukturi kopačka savršeno prianja uz stopalo, a posebno konstruisana struktura gornjišta kombinuje jače i slabije niti kako bi materijal što udobnije pristajao jedinstvenom obliku stopala, omogućavajući pri tom savršenu kontrolu lopte.

Potpuno novi unutrašnji materijal pruža se sve do članka i pristaje poput čarape, koja kopačku povezuje sa nogom, tako da igrači sa samopouzdanjem mogu da dominiraju na svakom terenu. Unapređena konstrukcija pruža savršen balans i kontrolu, sa ili bez lopte, dok specijalno dizajniran uložak daje potpuno novi nivo komfornosti za ACE 16.1 PRIMEKNIT kopačke.

 

– Nakon lansiranja kopačke bez pertli ACE 16+ PURECONTROL bilo nam je važno da dodamo nešto drugačije ACE porodici, a sa ACE 16.1 PRIMEKNIT unapredićemo performanse fudbalera širom sveta. Lideri smo u inovacijama sa razlogom, a to se lako vidi na ACE 16.1 PRIMEKNIT kopačkama. Kreirali smo kopačku kakva ne postoji na tržištu, koja pruža udobnost i podršku bez premca i predstavlja novi izraz adidas dizajna – izjavio je Sem Hendi, potpredsednik Dizajna za adidas Fudbal.

REKORDNA PRODAJA KOPAČKI BEZ PERTLI

Potražnja za prvim kopačkama bez pertli, ACE 16+ PURECONTROL, dostigla je rekordne nivoe i rezultirala prodajom tromesečnih zaliha za samo nedelju dana. Online maloprodavci širom Evrope rasprodali su prve dostupne količine za samo par dana, a mnogi su otvorili i liste čekanja za kopačke koje će naknadno biti puštene u prodaju.

Ograničena količina dostupna je još na samo par mesta u Evropi – u Londonu, Parizu, Mančesteru i Barseloni, a u međuvremenu se na YouTube kanalu pojavio i video u kome velika fudbalska imena u kopačkama bez pertli pokazuju ko je „boss“ na terenu.

Do sada najinovativnije kopačke ikada napravljene, obeležile su istoriju fudbala kao najtraženije kopačke o kojima se najviše pričalo. Ovo je prva zabeležena situacija u kompaniji  adidas  za tako velikom potražnjom nekih kopački. Samo su Yeezy Boost patike, koje je adidas predstavio u saradnji sa Kanje Vestom, izazvale ovakvu senzaciju i rekordno brzu prodaju.