NAJSKUPLJI TIM SVETA STIŽE NA MARAKANU: “Poštujemo PSŽ, ali se ne plašimo nikoga”

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa uživati u predstojećoj utakmici Grupe C protiv Pari Sen Žermena, kao i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

Beta

– Ne treba puno pričati o PSŽ-u. Oni su prava ekipa, takmičarska, sa velikim zvezdama. Ne plašimo se nikoga, imamo respekt prema njima, ali nadam se da nećemo imati respekt kao u prvoj. Mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe, treba da uživamo u meču. Borićemo se do poslednjeg atoma snage, a šta će nam to doneti uz Božiju pomoć, to ćemo videti posle utakmice – rekao je Milojević novinarima.

Zvezda će sutra dočekati Pari Sen Žermen na stadionu “Rajko Mitić” od 21.00 u poslednjem, šestom kolu Grupe C Lige šampiona.

– Za ovakve utakmice se živi, ovo je nešto što novac ne može da kupi… Ako je trebalo da biramo s kojom utakmicom da zatvorimo ovu uspešnu 2018. godinu pred našim navijačima, PSŽ je jedna od ekipa koje bismo želeli da vidimo ovde. PSŽ je jedna ekipa pravljena da dođe do finala i uzme finale LŠ, kao i ove dve druge u grupi. Jesmo u teškoj grupi, ali to nam je sigurno omogućilo da dosta napredujemo – kazao je Milojević.

Zvezda u utakmicu ulazi sa šansom da se domogne Lige Evrope, a za to će joj biti potrebna pobeda protiv najskupljeg tima na svetu, ali i poraz Liverpula od Napolija.

– Mi svaku utakmicu idemo da pobedim. Od igrača tražim da rade ono što i do sada, nema specijalne pripreme. Sutra je jedna sjajna i bitna utakmica za nas. Jedan od bitnih i velikih događaja. Imamo obavezu da damo sve od sebe, a što se tiče kalkulacija, neka bude kako bude, to ću i tako prihvatiti – rekao je Milojević.

Trener Zvezde dodao je da njegova ekipa posle svake utakmice bila samokritična, kao i da je izvačila pouke i da je to razlog napretka crveno-belih.

Milojević je dodao da će sutrašnja utakmica biti prilika da se navijači Zvezde još jednom pokažu u “punom svetlu”.

– S druge strane, ponosan sam na naše navijače, oni će imati priliku da pobede u njihovoj utakmici, ako mogu da kažem, oni su sigurno već prošli grupu. Sutra je odlična prilika da predstavimo našu zemlju i Beograd na pravi način – rekao je Milojević.

On nije želeo da priča o individualnim kvalitetima PSŽ-a i dodao je da kadrovska situacija njegove ekipe “bolja nego u prethodnoj utakmici”.

Fudbaler El Fardu Ben rekao je da će sutrašnji meč biti drugačiji od onog u Parizu kada je Zvezda izgubila sa 6:1.

– Sutrašnji meč će biti izuzetno komplikovan i bitan, ali razlikovaće se od prvog meča. Imamo poštovanje prema njima, ali neće biti kao u Parizu. Daćemo maksimum, možda ćemo čak imati i priliku da idemo do pobede. Borićemo se. Napredovali smo mnogo iz ovih utakmica Lige šampiona, svaki meč nam je doneo nešto novo – rekao je Ben.