NAJVEĆA POBEDA U OVOM VEKU: “Marakana je neosvojiva tvrđava, svi moraju da nas poštuju”

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je ponosan zbog pobede nad Liverpulom u Ligi šampiona, ali da ekipa brzo mora da se okrene predstojećim utakmicama.

Beta

– Svi smo srećni i ponosni što smo pobedili ovako veliki klub, ali i sada posle pobede moramo biti veliki, kao što posle poraza nismo spustili glavu. Moramo da idemo dalje i da se okrenemo sledećoj utakmici – rekao je Savić novinarima.

Crvena zvezda je na stadionu “Rajko Mitić”, uz dva gola Milana Pavkova, sinoć pobedila vicešampiona Evope Liverpul sa 2:0, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona.

– Pokazali smo da je naš stadion zaista neosvojiva tvrđava i da svi moraju da imaju malo više poštovanja prema nama. Svaka čast svim saigračima, stručnom štabu i navijačima, a posebno Milanu Pavkovu. Zahvalio bih mu na ova dva prelepa gola i jako mi drago što je dobio pesmu od navijača, to je velika čast – naveo je Savić.

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljib Srnić rekao je da se njegova ekipa neće zaustaviti na ovom uspehu.

– Mi smo ekipa koja je tek u stvaranju i sada smo, posle mnogo godina, napravili veliki uspeh u Ligi šampiona. Sigurno nećemo stati na ovome i moram da pohvalim naše navijače, koji su zaista 12. igrač na našem stadionu, teško nas ovde dobijaju velike ekipe – rekao je Srnić.

Zvezda je u prošlom kolu u Engleskoj izgubila od Liverpula sa 0:4.

– Bilo je lakše nego u Liverpulu, sada smo zaista dobro odigrali i ulazili jako u sve duele i to nam je donelo ovaj rezultat – dodao je Srnić.

On je otkrio i šta je trener Vladan Milojević rekao igračima pred samu utakmicu.

– Iskreno, šef nije mnogo pričao. Rekao nam je da igramo za nas i za sve zvezdaše. Na poluvremenu je već bilo 2:0, tako da nije previše pričao – rekao je Srnić.