NAPADAČ PRORADIO: “Bio mi je potreban predah” (VIDEO)

FK Partizan
sr.partizan.rs

Uroš Đurđević obeležio je pobedu Partizana nad Radnikom u subotu (3:1) sa dva gola, nakon što je preskočio meč u Kupu sa Žarkovom.

 

Mladi napadač je na sedam nastupa u crno-belom dresu postigao tri gola i polako postaje ključni napadač ekipe Marka Nikolića.

Ekipa stalno izbaci nekog pojedinca, danas sam to ja, ali je u svemu najbitnije da smo pobedili i odneli tri boda. Došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao dosta utakmica za Partizan i reprezentaciju za kratak period. Nisam igrao Kup utakmici i tada sam se malo osvežio – rekao je Đurđević.

Đurđević je doneo vođstvo crno-belima posle kontranapada u devetom minutu, a u 76. je potvrdio pobedu nakon greške golmana Radnika.

– Jeste kiks golmana, ali moram priznati da je teren bio lošiji i lopta mu je odskočila nezgodno. Srećom po nas ispratio sam je do kraja i postigao drugi gol- istakao je napadač Partizana.

Crno-beli za sedam dana dočekuju Novi Pazar, u 15. kolu Superlige Srbije.

– Novi Pazar je uvek nezgodan protivnik. Igramo na svom stadionu i ako budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da ćemo ostvariti još jednu pobedu – zaključio je Đurđević u izjavi za zvanični sajt kluba.

Parizan deli drugu poziciju sa Vojvodinom sa po 29 bodova, tri manje od lidera Crvene zvezde, ali uz meč više od rivala.