Naređenje iz Humske: Igrači, ne pominjite Zvezdu!

Novi vetrovi duvaju iz Humske ulice. Fudbalerima Partizana zabranjeno je da komentarišu suđenje i učinak najvećeg rivala u borbi za titulu, Crvene zvezde i sugerisano im je da se u medijskim nastupima drže striktno svog učinka.

To je novinarima tokom današnjeg treninga u Zemunelu predočio sportski direktor crno-belih Albert Nađ, reagujući, između ostalog, na prošlonedeljne reči Branislava Trajkovića u kojima je štoper šampiona rekao kako svi guraju Zvezdu da bude prva.

– Naravno da nismo imuni na neke stvari, ne sviđa se ni meni šta je uneto u zapisnik meča sa Slobodom povodom Trajkovićevog žutog kartona i možda će doći vreme kad ćemo o tome pričati. Sada ne. Ono što je sigurno je činjenica da je igračima naređeno da više ne komentarišu bilo šta van terena ili direktne utakmice koju su odigrali – rekao je Nađ.

Direktor Partizana pohvalio je je zalaganje crno-belih u drugom poluvremenu meča sa Užičanima, konstatovao da je Predrag Luka uneo dosta živosti u igru crno-belih i ocenio da je ekipa napredovala u odnosu na jesenja izdanja. Naročito na planu agresije i zalaganja.

– To smo želeli od samog početka, a sad je ekipa potpuno drugačija od one iz prvog dela šampionata. Dovedeni su igrači da popune mesta za koja smo smatrali da su neophodna, novajlije su pokazale da su pojačanja, starosedeoci podigli nivo igre… Ko god dođe u Partizan mora da bude svestan da je stigao u najveći klub u Srbiji i na Balkanu i da ovde ne može bez tenzije. Ni na terenu, ni na ručku, ni u karantinu, a kamoli utakmici. A momci za sad odlično podnose pritisak – dodao je Albert Nađ.

Inače, u ranim popodnevnim satima zasedao je Upravni odbor Partizana, a kako je saopšteno iz Humske 1 “centralna tema dnevnog reda bila su sportska pitanja, analiza utakmica u prvih pet kola i forma prvog tima, kao i postavljeni ciljeva do kraja sezone”.