Nasmejane Srpkinje poručuju: Atmosfera u timu je super, pobedićemo Paragvaj

Teniserka Jelena Janković rekla je danas da je izuzetno srećna što je ponovo u sastavu FED reprezentacije Srbije i dodala da se nada pobedi protiv Paragvaja u plej-of meču za popunu Svetske grupe B.

 

– Jako je lep osećaj ponovo biti u reprezentaciji, biti u najjačem sastavu sa ovim sjajnim devojkama. Lepo je osetiti timski duh i atmosferu. Ana (Ivanović) i ja imamo predivna sećanja kada smo igrale zajdeno, kada smo dobijali razne reprezentacije, zajedno se radovale… Atmosfera je super, devojke su nasmejane. Nadamo se najboljem – rekla je Jankovićeva.

Srbija će se u meču za popunu Svetske grupe B igrati protiv Paragvaja 18. i 19. aprila u Novom Sadu.

– Ne poznajem igračice. Prvi put ću ih videti. Moraćemo svi malo više da ih anliziramo. Bez obzira na to mi ćemo da igramo svoju igru. Verujemo u svoj kvalitet i naše znanje i idemo do pobede – rekla je Jankovićeva.

Najbolje plasirana teniserka Srbije, Ana Ivanović izrazila je nadu da će Srbija biti pobednik duela protiv Paragvaja.

– Jelena i ja teko što smo se priključile timu. Atmosfera je jako dobra. Nismo trenirale zbog obaveza još uvek… Rečeno nam je da je teren dobar. Ne znamo mnogo o njima i šta možemo da očekujemo. Nadamo se najboljem rezultatu – kazale je Ivanovićeva.

 

Teniserka Aleksandra Krunić je ocenila da je Srbija favorit u duelu sa Paragvajem.

– Mislim da smo favoriti, kao i generalnom u svim mečevima kada su Ana i Jelena u timu. Cilj nam je da prođemo Paragvaj i da se vratimo u Svetsku grupu B. Najbitnije je da damo sve od sebe – rekla je Krunićeva.

Prvi meč singla počeće 18. aprila u 13.00, a nakon toga i drugi singl meč, a drugog dana će ponovo program početi singlovima u 13.00, nakon čega će se igrati dubl.

Svi mečevi igraće se u novosadskoj Hali Spens.