NASRI SAVETUJE MESIJA: Kod Gvardiole nije bilo SEKSA posle ponoći !

Gvardiola i Nasri
print screen/you tube/SPOX

Gvardiola igračima ne dopušta seks posle ponoći jer po njegovom mišljenju kvari san. To praviloje primenio na Mesiju pa su omalenom golgeteru kasnije ojačali mišići, ispričao je Samir Nasri

 

Fudbaler Sevilje, Samir Nasri, otkrio je medijima neke od metoda slavnog katalonskog stručnjaka, Pepa Gvardiole.

Trener Sitija je Nasrija poslao u Sevillu i to teška srca. Odlazak je bio neminovan jer mu Gvardiola nije mogao garantovati mesto u startnoj postavi. Razlog je bio i taj što je Nasri imao nekoliko kilograma viška.

– Iskreno, zaljubio sam se u Sampaolija. On je mešavina Bielse i Gvardiole sa kojima sam radio u predsezoni. Naterao me da shvatim neke stvari. Nekoliko mi je puta napomenuo da sam apsolutno van stroja. Čak me i par puta udario nogom u zadnjicu – započeo je Nasri pa nastavio:

– Gvardiola mi je rekao da po svojim kvalitetama ne bih trebao biti u Sitiju nego u Barseloni. Imali smo nekoliko razgovora i tražio je da ostanem, ali ja sam odbio jer mi nije mogao garantovati mesto u prvoj postavi. Napomenuo mi je da misli kako sam pogriešio, ali još uviek imam dve godine ugovora – rekao je bivši veznjak Marseja i Arsenala.

New Beginning #sevilla

Фотографија корисника Samir Nasri (@samnasri8) дана

Da bi uspeli kod Pepa, morate slepo poštovati njegova pravila. 

– Zabranjuje seksualne aktivnosti posle ponoći kako bi imali dobar  san, pa čak i ako ste slobodni narednog dana. Gvardiola je rekao kako je to pravilo primenio i na Mesiju te da su se njegovi mišići posle toga pojačali – otkriva Nasri.

Zvezdu Barselone  je to sigurno ponekad živciralo, pogotovo ako bi mu njegova supruga Antonela dala nekakvu ideju pre počinka. Nije lako (ovih dana) biti Mesi…loading...