NASTAVAK DOMINACIJE: Zvezda na 71. rođendan ostvarila 22. uzastopni trijumf (VIDEO)

FK Crvena zvezda
Beta

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su 22. uzastopnu prvenstvenu pobedu, pošto su danas u Beogradu pobedili Jagodinu sa 3:1, u 25. kolu Super lige.

 

Strelci za Zvezdu su bili Luis Ibanjezu 60, Aleksandar Katai u 70. minutu i Hugo Vieira u nadoknadi vremena, dok je gol za goste dao Aleksandar Jevtić u 61.

Zvezda sada ima 71 bod, 30 više od drugoplasiranog Borca, koji ima utkamicu manje i koji sutra protiv Spartaka na svom terenu. Jagodina je 15. sa 22 boda.

Crveno-beli su danas pred oko 25.000 ljudi na “Rajku Mitiću” imali inicijativu tokom celog meča, ali je Jagodina imala bolje prilike.

Ovako nešto na srpskim stadionima dugo nije viđeno

Posted by Sport Dnevno.rs on субота 5. март 2016.

Domaći fudbaleri u prvom poluvremenu nisu nijednom ozbiljnije ugrozili golmana gostiju Lazara Tatića. Jagodina je u prvih 45 minuta imala tri ozbiljne šanse posle kontranapada, ali je Damir Kahriman dva puta odlično odbranio udarce Mileta Savkovića, a treći put je isti igrač bio neprecizan.

Jagodina je i na početku drugog poluvremena imala dobru šansu, takodje posle kontranapada, ali je Kahriman ponovo odlično odbranio, ovog puta Urošu Nikoliću.

Zvezda je povela u 60. minutu iz slobodnog udarca sa oko 20 metara sa desne strane, koji je izveo Ibanjez.

Jagodina je izjednačila već u sledećem napadu, kada je Savković četvrti put na utakmici izašao sam ispred Kahrimana i pogodio prečku, a ta lopta se odbila do Jevtića, koji je sam sa pet metara smestio loptu u mrežu.

Zvezda je posle toga zaigrala još agresivnije i ponovo povela u 70. minutu, kada je Ibanjes centrirao sa leve strane do Kataija, koji je primio loptu, namestio se i sa desetak metara savladao Tatića.

U nadoknadi vremena, rezerva Mihailo Ristić je centrirao sa leve strane, a Vieira je iz peterca prosledio loptu u mrežu.

Utakmica je posle drugog gola Zvezde prekinuta na nekoliko minuta jer su pristalice domaćeg tima zapalile više stotina baklji.