NASTAVAK FUDBALSKE MAGIJE Kreću Česi i Mađari, u Belorusiji finale Kupa, a Bundes se zahuktava!

Nakon prošlog vikenda i povratka Bundeslige, od ovog vikenda lopta će se kotrljati u Mađarskoj i Češkoj.

Foto: Meridianbet

Fudbalska groznica lagano ponovo obuzima donedavno paralisanu planetu, jer se čini da je najgore po fudbal prošlo. Nakon prošlog vikenda i povratka Bundeslige, od ovog vikenda lopta će se kotrljati u Mađarskoj i Češkoj.

Već od iduće nedelje „oživljenim“ ligama pridružiće se Danska, Austrija i Poljska, a do kraja meseca isto će učiniti i region – sve do sredine juna i kompletnog povratka svih liga petice! Kladionica Meridian odavno je spremna jer te za sve ove lige čekaju najbolje kvote i najširi izbor mečeva za kladjenje.

Za početak, naravno, Bundesliga. Ekipa Dortmunda, koja je furiozno započela nastavak sezone ubedljivom pobedom nad Šalkeom – 4:0, u tradicionalnom nemačkom terminu (15:30) gostuje Volfsburgu, a Meridian je spremio fantastičnu kvotu za duplu pobedu Borusije – 5.40 se prosto mora probati!

Od 18 časova prvi meč u Češkoj 1. Ligi nakon pauze odigraće Teplice i Liberec, a samo tu te čeka preko 630 kvota! Između ostalog, kvota na pobedu Libereca, koji nosi epitet favorita je 2.55, što je više nego izazovna opklada.

Nastavak Mađarske OTP Bank Lige označiće derbi utakmica između Ferencvaroša i Debrecina. Vodeći na tabeli, Fenecvaroš ima samo tri boda više u odnosu na drugoplasirani MOL (53-50) i čini se da je pobeda domaćina i više nego sigurna – kvota na kec je 1.39.

Podsećamo da će se u nedelju odigrati i finale kupa u Belorusiji – za trofej se bore BATE Borisov i Dinamo Brest. Zanimljivo će biti i u šampionatu K1 Južne Koreje gde se sastaju Đonbuk i Daegu. Domaćin je „korejski Juve“, a u gostujućem timu igra živa legenda tamošnjeg fudbala Dejan Damjanović, ali i nekadašnji napadač Crvene zvezde Edgar.

Nekoliko prijateljskih mečeva čine vikend još uzbudljivijim, a sada kada se sve polako vraća na pravi kolosek, vreme je da se sastavi dobitni tiket.

Teško da je bolji trenutak za brojna iznenađenja – tako je na primer dupli dobitak moguć samo u Meridianu! Sve što je potrebno jeste da se registruješ na meridianbet.rs, uplatiš tiket i ukoliko bude dobitan – Meridian časti!