Nastavak uspešne saradnje: KENDRIK LAMAR DIZAJNIRAO NOVE PATIKE (FOTO)

kendrik lamar
promo

Nastavlja se uspešna saradnja Reebok brenda i popularnog rep umetnika Kendrika Lamara

 

Reebok nastavlja saradnju sa čuvenim kalifornijskim reperom Kendrik Lamarom, umetnikom koji je nakon multi-platinastih tiraža za “TDE”, ove godine vodeći na listi nominovanih za Gremi nagradu, sa čak 11 nominacija. Uspešnu dvogodišnju saradnju sa Reebok-om započeo je 2014. godine, ali se Lamar tek ove godine našao u ulozi dizajnera kada je čuvenim Reeboka Classic Leather patikama dao svoj lični pečat kreirajući model za sezonu proleće/leto 2016 – Kendrick Lamar Classic Leather.

U želji da oda počast poznatom brendu i modelu Classic Leather, koji je nosio tokom svog odrastanja, vanvremenskoj silueti kožnih patika dodao je crvene i plave detalje – Red & Blue. Tema Red & Blue simbolizuje postojeće podele u LA i naglašava Kendrikovu poruku uspostavljanja mira na ulicama. Gornjište je napravljeno od prvoklasnog antilopa neutralne sive boje, koja je u suprotnosti sa plavim i crvenim detaljima na peti, jezičku patike, ulošku za cipele i pertlama. Limitirana serija Reebok Classic x Kendrick Lamar Leather je odraz integriteta, autentičnosti i dubine partnerstva.

 

Kendrik priznaje da je originalnost njegove muzike usklađena sa unutrašnjim vrednostima Reebok Classic brenda. Kroz partnerstvo Reebok i Lamar nastoje da spajanjem muzike i legendarnog brenda kontinuirano pomeraju granice i kreiraju model koji nosi zajedničku poruku o neograničenom potencijalu mladih ljudi, da ih podstaknu da budu bolja verzija sebe kroz aktivnosti koje će ih skloniti sa ulice.

Inspirisan rivalstvom u rodnom gradu, Kendrik dizajnom novog modela potencira ideju jedinstva, a svoju poruku posvećuje deci iz svog rodnog grada Kampton u Kaliforniji.