NASTAVLJA SE PLEMENITA AKCIJA: Napadač Stouka POKLONIO DRES i poslao Srbima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Piter Krauč
print screen/youtube.com/Zajedno Za Život

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa internet aukcijama dresova. Posle naših proslavljenih klubova i sportista, ovoga puta dres je donirao engleski Premijerligaš Stouk Siti, a poziv za uključivanje u akciju stiže ni manje ni više nego od legendarnog Pitera Krauča lično!

  

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem, koju je omogućila kompanija NORDEUS.  

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

– Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja – rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Dres potpisan od strane Pitera Krauča i njegovih klupskih drugova biće na internet aukciji naredih pet dana putem ovog linka.

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji I inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Humanitarnu organizaciju “Zajedno za život” osnovao je Jovan Simić, u javnosti poznat po brojnim humanitarnim akcijama za lečenje dece kao što su aukcije dresova, Sportski Bazari I humanitarne utakmice.