Navijači Monaka: Prodali ste Falkaa i Rodrigesa, vratite nam novac od sezonskih ulaznica!

Udruženje navijača Monaka zatražilo je danas od svojih članova da zahtevaju od kluba da im vrati novac od sezonskih karata, zbog odlaska dvojice najboljih fudbalera Hamesa Rodrigesa i Radamela Falkaa.

– Navijači, zahtevajte povraćaj novca za vaše sezonske karte. Sa ova dva odlaska i bez gotovo ijednog pojačanja tokom celog prelaznog roka, nalazimo se negde između besa, zbunjenosti i frustracije – stoji u saopštenju, koje su preneli francuski mediji.

Kolumbijski igrači koji su prošlog leta kupljeni za više od 100 miliona evra, bili su u velikoj meri uključeni u marketinšku kampanju, ali su u međuvremenu napustili Monako.

Rodriges je prodat Real Madridu za 80 miliona evra posle odličnih igara na Svetskom prvenstvu, dok je Falkao pozajmljen Mančester junajtedu.

– Osećamo se izdanim jer smo verovali u klupska obećanja i prihvatili značajno povećanje cena ulaznica na stadion. Ništa ne ukazuje na to da će klub prihvatiti naše zahteve, ali ćemo im pokazati našu opštu nesreću ˜– istakle su udružene pristalice Monaka.

Monako je pred početak prošle sezone doveo 13 igrača za oko 140 miliona evra, ali klub nije uspeo da osvoji titulu pored Pari Sen Žermena.

Pošto je završio na drugom mestu u francuskom prvenstvu, vlasnici Monaka izgubili su interesovanje i dovedena su samo trojica fudbalera.