NAVIJAČI ODAHNULI, ALI I DALJE KIVNI NA RTS: Prenos Videoton – Partizan na Areni sport!

grobari
sr.wikipedia.org

Utakmica iz Mađarske će prenositi Arena sport na svom prvom kanalu. Nacionalna televizija prenosi odbojkaški meč između Srbije i Poljske i duel Zvezde i Krasnodara.

Navijači Partizana su odahnuli danas u popodnevnim časovima. Utakmicu godine koju crno-beli igraju sutra u 20 časova protiv Videotona u Felčutu prenosiće Arena sport 1.

 

Tokom dana trajalo je natezanje oko toga da li Radio televizija Srbije može da prenosi ovu utamicu, ali zbog ranije ugovorenih obaveza nacionalna televizija mora da prenosi od 20.30 na RTS 2 odbojkaški meč Poljska – Srbija, a od 21.00 fudbalsku utakmicu Crvena zvezda – Krasnodar (RTS 1).

Inače, informacija da RTS ne može da prenosi meč Partizana je izazvala lavinu navijačkih komentara na društvenim mrežama, a najzanimljivija je bila prepiska filmskog reditelja Srđana Dragojevića i urednice na RTS Olivere Kovačević. 

Dragojević je upitao zbog čega su navijači Partizana u podređenom položaju na javnom servisu, dok su navijači bili besni, pa su slali komentare tipa: “RTS – vaše pravo da ne vidite Partizan”, “Možete da prenosite i Crvenu zvezdu i odbojku, ali ne i meč šampiona Srbije”…