Navijači, požurite: Ostalo je još malo karata za rukometni duel Srbije sa Crnom Gorom

Rukometni savez Srbije obaveštava javnost da je za utakmicu Srbija – Crna Gora ostao veoma mali broj karata. Deo karata koji je ostao, ljubitelji rukometa moći će da preuzmu na blagajni hale Pionir na dan utakmice, od 15 sati.

– Zbog velikog interesovanja karata za utakmicu koje smo imali od rukometnih klubova, naših partnera, sponzora, ostala nam je mala količina karata koju ćemo pustiti na blagajni hale Pionir. Zahvalio bih se svima na velikom interesovanju za utakmicu, kao i na razumevanju onima koji neće doći do ulaznice za ovaj meč – istakao je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Ulaz na utakmicu Srbija – Crna Gora biće slobodan, ali uz obaveznu ulaznicu.

Ulaznice se preuzimaju uz bilo koji identifikacioni dokument sa slikom ili sa članskom kartom RSS.

Ulaz u halu Pionir biće otvoren od 18 sati u sredu, 29.oktobra 2014. Pozivamo sve one koji planiraju da gledaju utakmicu dođu ranije, kako se ne bi stvorila gužva na ulazima i kako bi blagovremeno ušli u dvoranu i i zauzeli svoje mesto.

Muška rukometna reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2016. godine. Prvu utakmicu Orlovi igraju sa selekcijom Crne Gore, u sredu, 29. oktobra 2014. godine u beogradskom Pioniru. Dve selekcije sastaju se prvi put od razdvajanja država.