Navijačica napravila haos: Polugola uletela na teren, ali to nije bio kraj skandalima (VIDEO)

Džavon Džonson je ispunila sebi želju, ali je morala da plati visoku cenu zbog toga.

Foto: screenshot/twitter.com/SPORTbible

Nesvakidašnja scen dogodila se na ragbi meču u NRL – ligi koju igraju klubovi iz Australije i sa Novog Zelanda. Navijačica Džavon Džonson ispunila je sebi dugogodišnju želju tako što je polugola utrčala na teren i prekinula meč Gold Koast Titana i Paramata Ilsa, a to je bio tek početak skandala.

Izbegla je jednog redara koji je pokušao da je zaustavi, ali drugi nije bio nimalo nežan. Oborio je navijačicu potpuno u ragbi stilu, tako da su se čak i ragbisti koji su bili veoma blizu uhvatili za glavu nakon što su videli kako je pala na tlo.

Džavon je prošla bez većih fizičkih povreda, ali joj je nakon meča slomljeno srce.

Iako je dugo maštala da utrči na jedan ragbi meč, sada se sigurno kaje jer joj je dečko preko poruke saopštio da više nisu zajedno.

– Ti si idiot i ovo je sramotno. Hvala ti na ovom poniženju. Nemoj nikada da probaš da me kontaktiraš – napisao je njen dečko nakon što je video šta se desilo.

Ali, Džavon je dobila popularnost. Poslednjih dana o njoj se priča u Australiji i na Novom Zelandu, pa je već nekoliko puta davala intervjue za lokalne medije.

U jednom od njih pričala je o udarcu koji je dobila od strane redara.

– Dobila sam ono što sam zaslužila. On nije kriv, samo je radio svoj posao. Znam tačno šta sam uradila. To je jedna od onih stvari za koje vam prijatelji kažu ‘ne smeš to’, dugo sam planirala – rekla je Džonson.

Teren je napustila sa osmehom na licu: