NE KAČI SE SA SRBINOM: Marjanovićev pogled koji je uplašio protivnika (VIDEO)

Boban Marjanović
Printskrin

Srpski košarkaš Boban Marjanović zaradio je tehničku grešku iako je on bio taj koji je bio isprovociran od strane protivničkog igrača.

 

Košarkaši San Antonija pobedili su Dalas sa 112:83 i ostvarili 24. uzastopnu pobedu na domaćem terenu u ovoj sezoni.

Marjanović je ponovo iskoristio vreme provedeno na terenu na pravi način – igrao je skoro devet minuta i postigao je sedam poena uz četiri skoka i asistenciju.

Prilikom jednog zakucavanja srpskog gorostasa igrač Dalasa Džeremi Evans poželeo je da ga spreči. Poželeo, ali nije uspeo! Ipak, njegov prekršaj nije bio nimalo bezazlen pošto je potkačio Marjanovića po ključnoj kosti, što se centru Sparsa nikako nije dopalo.

Usledio je ledeni pogled Bobana koji je Evansu poručio više toga nego što bi uspeo rečima. Marjanoviću je posle toga dosuđena tehnička greška, a komentar na situaciju imao je i legendarni Greg Popović.

– Mislim da je sudija pomislio da Marjanović provocira suparnika – jer ga je gledao. Marjanović je prosto krenuo ka rivalu. Mislim da postoji ta neka distanca koja vam je dozvoljena da je pređete, ali vam nije dozvoljeno da idete dalje od nje. Ne znam, stvarno. Bio mi je okrenut leđima, pa ne znam da li je režao na Evansa – rekao je trener San Antonija u svom stilu.