“NE LAŽI NAROD, ZNAMO DA JESI”: Ubeđuje fanove da nije fudbaler, oni mu čestitaju srebro sa Mundijala! (FOTO)

Kada je hrvatska reprezentacija pobedila Nigeriju u prvom kolu grupne faze Mundijala, važnija od pobede bila je situacija sa napadačem Nikolom Kalinićem koji je udaljen iz ekipe. Četiri dana posle završetka Svetskog prvenstva nastao je novi problem.

facebook.com/kolaž

Kalinić je posle osvajanja svetskog srebra ponovo u centru pažnje hrvatske javnosti, jer je bilo polemike o tome da li zaslužuje srebrnu medalju koju je Hrvatska osvojila na Svetskom prvenstvu. Nezvanični stav igrača je da bi napadač trebalo da dobije odličje, iako nije bio u protokolu tokom većeg dela prvenstva. Zbog toga su počele da stižu čestitke sa svih strana, ali na pogrešnu adresu.

Tviter profil našeg košarkaškog reprezentativca Nikole Kalinića usijao se od poruka pratilaca koji su mu čestitali medalju sa Mundijala!? U nekoliko navrata je pokušao da objasni kako on nije taj kome su čestitke namenjene, ali one i dalje stižu:

– Pa ljudi! Ja nisam fudbaler, ovo izmiče kontroli! Postoje dvojica Nikole Kalinića, ako mi ne verujete potražite na Guglu – napisao je košarkaš na svom Tviter profilu.

Na njegovu objavu nizale su se šale fanova srpskog Nikole Kalinića:

“Ne laži narod, znamo da jesi!”

“Ćuti, dobio si srebro sa svetskog u fudbalu a da prstom nisi mrdnu”, samo su neki od komentara na Tviter profilu srpskog košarkaša.

“Kalina” je sa reprezentacijom Srbije već osvojio srebro na Mundobasketu u Španiji i na Olimpijskim igrama u Riju, pa bi medalja sa Svetskog prvenstva u fudbalu upotpunila neverovatnu kolekciju.