NE MOŽE BEZ DRAME: Jelena i Viktor posle oscilacija, prošli u drugo kolo! (VIDEO)

Viktor Troicki
print screen/you tube.com/Australian Open TV

Pobedom nad Damirom Džumhurom rezultatom 3:2, Viktor Troicki je započeo nastup na ovogodišnjem Australijan open. Uspešna je bila i Jelena Janković pošto je posle drame bila bolja od Nemice Laure Zigemund sa 2:1 u setovima.

 

Viktorov meč protiv predstavnika Bosne i Hercegovine trajao 2 časa i 51 minut ali je mogao biti završen mnogo ranije, s obzirom da je Viktor posle prva dva seta imao prednost od 2:0.

Ipak Džumhur je iskoristio pad u igri Troickog ali i podršku sa tribina i relativno lako izjednačio na 2:2. U petom setu je viđena bolja igra našeg tenisera, koji je sprečio iznenađenje osvojivši set 6:3, za konačnih 3:2.

Viktorov protivnik u narednom kolu, biće bolji iz duela u kome se sastaju Džejms Dakvort i Paolo Lorenci.

Jelena Janković je na startu turnira bila uspešnija od Nemice Laure Zigemund. Po uzoru na Viktora, ni Jankovićeva nije mogla bez drame, iako je prvi set rešila u svoju korist 6:1.

U drugom setu je viđen pravi uragan Nemice koja je srpskoj teniserki prepustila samo jedan gem. Ipak, iznenađenje je izostalo jer je većom koncentracijom u setu gde je viđeno nekoliko brejkova, Jelena uspela da napravi jedan više i trijumfuje sa 6:4, za ukupnih 2:1 u setovima.

U drugom kolu Jelena će igrati protiv Julije Gerges.