NE MOŽE DA IGNORIŠE SJAJNE PARTIJE: Šta trener Fulama misli o igrama Mitrovića?

Nakon briljantnih igara u dresu reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović se vratio u Fulam u kojem ove sezone nije imao adekvatnu minutažu, pa je pitanje šta posle reprezentativnih mečeva može da očekuje u klubu.

screenshot/youtube.com/FSS

Menadžer Fulama Skot Parker prema rečima našeg centarfora nije čestitao Srbinu na dva gola Ircima, a nije poznato da li je to uradio kada je oborio rekord.

– Srećan sam zbog Mitrovića. Videli smo njegovu emociju, veliki je pritisak i golovi su glavni zadatak napadača. Napravio je veliku stvar – rekao je Parker engleskim medijima.

Parker se nada da će Mitrović moći da prenese formu iz nacionalnog tima u Fulam.

– Mogu da razumem frustraciju, ali niko nije frustriraniji od njega. Ovo je profesionalni sport i uvek ima poteškoća. Imao je nekoliko poteškoća, zarazio se korona virusom, veliki promašaj iz penala za Srbiju i sve je to put igrača. Ponekad fudbalerima je potreban vazduh, da se pregrupišu i skinu pritisak. Ako imaju talenat vraćaju se jači i do visoke tačke, nadamo se da je na njoj Mitro – rekao je Parker i istakao da je Mitroviću potrebno samopouzdanje da počne da daje golove i u Fulamu.