Ne može mu niko ništa: Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije!

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.

– Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina – izjavio je Milošević.

Prema MIloševićevim rečima, Fudbalski savez Srbije je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.

– Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogramon, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovim, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključhujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima – istakao je MIlošević.

On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice.

– Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne šuštinom – zaključio je Milošević.

Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji.

Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.