NE TRPI KICOŠE: Murinjo grmeo na svoje igrače zbog neuobičajenog prohteva! (VIDEO)

Žoze Murinjo
print screen/youtube.com/Fantasy Premier League

Četvorica igrača Mančester junajteda neposredno pre utakmice sa Čelsijem u Londonu, pozvali su svoje specijalne frizere u hotel.

  

Kako ekskluzivno prenosi Miror, među četvoricom fudbalera nalazili su se Serhio Romero i Markos Roho, dok ostala dva imena nisu otkrivena.

 

Prema ovom izvoru, igrači su pozvali svog ličnog frizera da doleti iz Mančestera i da im u hotelu u Londonu dotera stajling pred veliki derbi sa Čelsijem.

Naravno, Murinjo je poludeo kada je saznao za ovaj potez svojih igrača, naročito zbog činjenice da je njegov tim doživeo tog dana najteži debakl u ovoj sezoni, pošto je Čelsi slavio 4:0.

Portugalac je igračima održao bukvicu, zatražio je od njih veći fokus i posvećenost, ali znajući Murinja, sigurno nije birao reči tom prilikom.

Dok je bio trener Čelsija, igrači su predvođeni Fernandom Toresom sami brinuli o svojim prizurama. Ovaj praktičan trend prihvatio je i portugalski stručnjak o čemu svedoči na jednoj pres konferenciji.

Podsetimo, Murinjo je nedavno takođe kritikovao Krisa Smolinga i Luka Šoa, tako da u ovom trenutku deluje da atmosfera u svlačionici i nije baš na najboljem nivou.loading...