“NEĆU SE SADA PREDATI”: Maradona poručio fanovima da DROGU NE KONZUMIRA već 14 godina (FOTO)

maradona
beta

Dijego Armando Maradona obratio se navijačima putem svoje fejsbuk stranice istakavši da narkotike nije konzumirao punih 14 godina.

 

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena imao je neverovatnu karijeru – posle titule u svojoj Boki Juniors, od Napolija je napravio dvostrukog prvaka Italije i osvajača Kupa UEFA, dok je selekciju Argentine predvodio do titule prvaka sveta 1986. godine, postigavši pritom najlepši i najkontroverzniji pogodak u istoriji fudbala.

Takođe, put “Malog zelenog” obežili su i brojni skandali, ali se svakako posebno ističe onaj kada je zbog upotrebe kokaina suspendovan sa Svetskog prvenstva, dok je zbog iste droge doveo sebe na ivicu smrti. 

Svakog prokletog dana moram da putujem 300 kilometara, iz Dubaija u Fudžairu, kako bih trenirao svoj tim. Ovo je moje obraćanje vama – kako ne bi mogli da vam pričaju da ne radim ili da i dalje koristim narkotike. Drogu nisam konzumirao punih 14 godina… Hvala Bogu i sigurno da se neću sada predati. Ali, kao što uvek i kažem, oni će uvek pronaći način da izokrenu priču kako njima odgovara. Šaljem veliki zagrljaj svima vama, napisao je Maradona. 

Legendarni Argentinac od pre tri meseca sedi na klupi drugoligaša iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a minimalna pobeda u petak bila je dovoljna za ostanak na prvom mestu.