NEDOVIĆ NE IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: “Krivo mi je što sam za spisak saznao na Tviteru”

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je danas da je razočaran što je otpao sa spiska selektora Aleksandra Đorđevića za Svetsko prvenstvo, ali je istakao da nije iznenađen.

nemanja nedovic
kss.rs

– Razočaran sam, ali ne iznenadjen. Mnogo sam se puta do sada susretao sa nepravdom i uvek sam iz svega izlazio jači i pametniji. Tako će biti i ovog puta. Krivo mi je, pre svega, što sam za spisak saznao na Tviteru, ali šta je tu je – napisao je Nedović na svom Instagram profilu.

Selektor Aleksandar Đorđević objavio je danas skraćeni spisak od 18 imena igrača koji će početi pripreme za Svetsko prvenstvo u Kini, a na tom spisku nema Nedovića.

– Biću navijač broj 1 naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini kao i na svakom predstojećem takmičenju. Motivacija da nastavim da radim i napredujem nikad nije bila veća. Napred Srbija. P.s. Nedostajaće mi da vas derem sve u Fifi – napisao je Nedović.

Na širem spisku selektora Đorđevića su:

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić.