NEKA ČEKA NBA: Vasilije Micić naredne sezone brani trofej Evrolige (FOTO)

Vasilije Micić ovih dana privlači ogromnu pažnju košarkaške javnosti.

scrennshot/twitter.com/Tivibu Spor

Sa Efesom je pokorio Evropu, proglašen je za MVP-a Evrolige, a u Oklahomi, koja u NBA ligi ima prava na njega, željno ga iščekuju.

Međutim, KK Anadolu Efes je danas uradio nešto vrlo zanimljivo – objavio je da je Micić produžio ugovor, pa to obrisao.

Turski mediji ističu da je do ovog brisanja došlo jer je, zapravo, vest “prevremeno puštena”.

Naime, pregovori o produžetku saradnje su još uvek u toku, pa otuda i brzi “nestanak” informacije koja je prodrmala evropsku i svetsku javnost ovog četvrtka. Ipak, Micićev menadžer Miodrag “Miško” Ražnatović je u ranim popodnevnim satima potvrdio da je do produženja saradnje došlo:

“Nije bila laka odluka! Ipak, Micić je izabrao evropski put, potpisao je trogodišnji produžetak saradnje sa Anadolu Efesom!”, objavio je on na Tviteru.

Vasilije Micić se, podsetimo, nalazi u taboru srpske reprezentacije koja će u polufinalu olimpijskih kvalifikacija igrati u subotu od 16 časova sa poraženim iz današnjeg meča u kome se od 16.30 sastaju Italija i Portoriko.

Ti timovi su bili slobodni sve do sada jer je njihov preostali, treći rival iz grupe, Senegal – odustao od kvalifikacija usled nekoliko inficiranih članova ekipe SARS-CoV-2 tipom koronavirusa, pa ko god da bude suparnik “orlova” biće odmorniji, a sudeći po seriji pehova naše nacionalne selekcije, i zdraviji.