“NEKADA PROKLETI HAG, A DANAS…”: Selektor Srbije objavio fotografiju o kojoj BRUJI SVET i poslao oštru poruku FIFA (FOTO)

BETA

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objavio je danas na svom Instagram profilu kolaž fotografije faula nad Aleksandrom Mitrovićem i u opisu vidno pokazao da je razočaran suđenjem Felkisa Briha na utakmici protiv Švajcarske.

Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu. Nekada prokleti Hag, a danas u fudbalu VAR… – napisao je Krstajić ispod kolaž fotografije faula nad Mitrovićem.

Srbije je juče u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva u Kalinjingradu izgubila od Švajcarske sa 1:2, a sudija Felkis Brih je u par navrata doneo diskutabilne odluke.

Navodno, Brih je čak i od sudija koje pregledaju snimke utakmice dobio preporuku da pogleda situaciju kada su dvojica švajcarskih fudbalera oborili Mitrovića u šesnaestercu, medjutim, odbio je i čak dosudio faul u napadu.

Fudbalski savez Srbije je Svetskog fudbalskoj organizaciji (FIFA) uputio žalbu na suđenje, ali i provokacije Švajcaraca Granita Džake i Đeradana Šaćirija prilikom proslave golova, kada su na grudima, prekrštenih ruku pokazivali orla, simbola Albanije.

(NE)DOZVOLJENI SIMBOL: Evo šta je ZNAK koji su Švajcarci sinoć pokazivali i zašto je to TAKO STRAŠNO

Srbiji je za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva potrebna pobeda protiv Brazila u poslednjem kolu Grupe E.