Nenad Lalatović: Na pobedu protv Rada i pred praznim tribinama

Iako će njegova ekipa igrati protiv tima koji smatra najprijatnijim iznenađenjem prolećne polusezone, Nenad Lalatović očekuje pobedu protiv Rada pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić". Trener fudbalera Crvene zvezde otkriva da u sutrašnjem meču neće igrati povređeni Miloš Bosančić, kao i da se nada da će Džošua Parker što pre izaći iz igračke krize u kojoj se nalazi.

 

Trener beogradske Crvene zvezde Nenad Lalatović izjavio je danas da očekuje pobedu njegovog tima protiv Rada, ali je istakao da rival ima kvalitetne fudbalere i da je jedna
od najboljih ekipa u prolećnom delu sezone.

Sutra nam dolazi jako dobar tim Rada, za mene najprijatnije iznenađenje ovog proleća. Imaju dobru ekipu, dobre pojedince i kvalitetnog trenera i beleže dobre rezultate u poslednje vreme. Očekujem dobru utakmicu i novu pobedu Crvene zvezde – rekao je Lalatović novinarima u Beogradu.

Zvezda sutra dočekuje Rad pred praznim tribinama, zbog nereda u utakmici s Partizanom.

– To je za nas veliki hendikep, jer ćemo igrati bez našeg 12. igrača, odnosno naših navijača, koji nama na svakoj utakmici daju vetar u leđa – smatra Lalatović.

Trener Zvezde objasnio je da će moći da računa na sve igrače osim povređenog Miloša Bosančića. Lalatović je novinarima odgovorio da će nastavljati da pruža šansu mladim igračima, a priznao je i da je Džouša Parker u slabijoj formi.

– Parker jeste u nekoj krizi, slabije igra u poslednje vreme. Nadam se da će uskoro izaći iz te krize – rekao je Lalatović.

On je objasnio da će oporavljeni Marko Petković dobijati šansu do kraja sezone, kao i mladi Petar Orlandić, koji je bio strelac u prošlom kolu.

Utakmica Zvezda-Rad igra se sutra na stadionu “Rajko Mitić” od 17.00.