NEOBIČAN SUSRET NA PLAŽI: Đokoviću čestitao pobedu i PUTIN

Najbolji teniser sveta zaslužio da uživa.

printscreen

Novak Đoković je na dominantan način osvojio Australijan open, “počistivši” u finalu sa terena Danila Medvedeva, koji je prethodno vezao 20 mečeva bez poraza na ATP turu.

Deveti osvojeni Australijan open, a 18. gren slem trofej, rezultat je vredan divljenja. Novakova pobeda je sa oduševljenjem prihvaćena i u Rusiji, iako je ostvarena protiv domaće uzdanice, sada već trećeg tenisera sveta Medvedeva.

Dok je Novak Đoković u ponedeljak pozirao na plaži “Brajton” u Melburnu, prišli su mu bajkeri iz grupe “Noćni vukovi” koji su bili na atraktivnoj lokaciji istovremeno sa najboljim teniserom sveta. Bio je to vrlo zanimljiv susret.

Novak je bio jako iznenađen kada je video “Noćne vukove”. Ovi momci su mu preneli čestitke kompletnog ruskog naroda i predsednika Vladimira Putina. Novak im se od srca zahvalio na svemu što čine za naš narod tokom svih ovih godina i poželeo je da sličnih susret bude što više – naveo je izvor koji je prisustvovao susretu za portal 24sedam.

“Noćni vukovi” nisu običan klub motociklista. Ovi momci iz Rusije voze motore ne samo zbog ljubavi prema dvotočkašima, već prvenstveno zbog ljubavi prema otadžbini. Činjenica da ih predsednik Rusije Vladimir Putin naziva “svojom braćom” dodatno ih razlikuje od ostalih bajkera. “Noćni vukovi”, za uzvrat, predstavljaju glasne zagovornike Putinove politike.