Neponovljivi Novak: Minut njegovog dana nekome ULEPŠA ČITAV ŽIVOT (VIDEO)

novak djokovic
beta

Novak Đoković nije samo običan teniser. Osim što je najbolji na svetu u svom poslu, najbolji je i u svim sporednim stvarima sa kojima se susreće.

 

Poznato nam je da Đoković veoma dobro barata svetskim jezicima, da savršeno imitira svoje saigrače, ali i one koji to nisu, da ume da zabavi publiku širom sveta i da svojim šarmom i jednostavnošću utiče i na stare i mlade.

Takođe, poznato je i da poseduje svoju fondaciju, uz pomoć koje on i njegova porodica imaju priliku da pomognu svima kojima kojima je potrebno, a naročito najmlađima, na čemu se, u stvari i zasnivaju ciljevi Novakove fondacije.

Na Fejsbuk profilu Aleksandera Gustafsona nalazi se video koji je privukao ljude širom sveta. Glavni akter je Đoković i u samo nekoliko minuta prikazana je njegova svesrdnost da jednom malom biću ulpša dan, nedelju ili život. 

– Bravo, Novače. Minut tvog vremena, ovoj deca zauvek će ostati urezano u pamćenje – napsiao je Gustafson na svom profilu.

This guy is a role model. Well done Novak Djokovic. A minute of your life will make a memory of a lifetime with these kids.

Posted by Alexander Gustafsson on Tuesday, January 26, 2016