‘Nestali’ Parker se pojavio posle 24 sata, Zvezda ga kaznila

Napadač Crvene zvezde Džošua Parker kažnjen jer je bez dozvole propustio trening u četvrtak. Iako su kružile glasine da je fudbaler otputovao u London da bi prisustvovao sahrani svoje bake, Parker je zapravo tugovao u Beogradu. Zato što se nije javio treneru celog dana, napadač propušta sledeći meč sa Voždovcem.

 

Napadač iz Antigve i Barbude pojavio se posle “nestanka“ na 24 sata na treningu Zvezde u petak.

Džošua Parker napravio je problem treneru Crvene zvezde Nenadu Lalatoviću uoči meča sa Voždovcem, jer se u četvrtak nije pojavio na treningu.

Navodno je bio ljut što ga klub nije pustio pred utakmicu na Vračaru da otputuje za London, jer mu je umrla baka koja je tamo živela.

Lalatović je objasnio da Parker nije trenirao sa timom i da zbog toga neće konkurisati za sastav na meču protiv Voždovca, kao i da ga zbog izostanka sa treninga očekuje kazna.

A gde je ustvari bio Parker?

Iako su neki preneli da je otišao u London, napadač Crvene zvezde tvrdi da je ustvari sve vreme bio u stanu u Beogradu i da je tugovao. On je to objasnio u petak nakon što se posle “nestanka“ od 24 sata pojavio na treningu Zvezde i to pola sata pre početka. Trener Lalatović dozvolio mu je da trenira sa ekipom.

Ostaje nejasno zbog čega Parker izostanak sa treninga u četvrtak nije objasnio telefonom, već je ignorisao brojne pozive iz Ljutice Bogdana?