NESTVARNI PREOKRET: Denver gubio sa 25 razlike, a onda je Jokić zatrpao koš Memfisa (VIDEO)

Centar Denvera Nikola Jokić postigao je 24 poena u pobedi Nagetsa nad Memfisom od 95:92. U porazu Klipersa od Atlante od 123:118, Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu ulazili u igru.

Beta/AP

Nagetsi su u meču protiv Memfisa nadoknadili zaostatak od 25 poena, a jedan od najzaslužnijih bio je srpski centar sa 24 poena uz pet skokova, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

Memfis je odlično počeo meč i bio bolja ekipa u prve dve četvrtine, nakon kojih je imao prednost od 19 poena. Posle treće četvrtine koja je bila egal, Denver je dodao gas u poslednjoj deonici i potpuno šokirao rivala povratkom.

Jokić i Barton su u poslednjoj četvrtini predvodili tim do pobede, a Nikola je postigao ključne poene za vođstvo Denvera od 93:92, 28 sekundi pre kraja meča. Denver se prvo odbranio, a potom pogodio slobodna bacanja i potvrdio pobedu protiv Memfisa.

Uz Jokića koji je postigao 24 i Bartona koji je dodao 20 poena, u redovima Denvera istakli su se još Bizli sa 18 i Heris sa 11 poena.

Najefikasniji u Memfisu bili su Gasol sa 28 poena i devet skokova, kao i Konli sa 23 poena i 11 asistencija.

Denver zauzima drugo mesto na tabeli Zapada sa 34 poebede, dok je Memfis 14. u istoj konferenciji.

Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu ulazili u igru u porazu Klipersa od Atlante rezultatom 123:118.

Najefikasniji u pobedi “Jastreba” bili su Jang sa 26 i Kolins sa 22 poena, dok su se u Klipersima istakli Heris sa 30 i Vilijams sa 21 poenom.