Neumorna voditeljka nije dala mira Novaku: Na škakljiva pitanja ĐOKOVIĆ JE OVAKO ODGOVORIO (VIDEO)

Novak Đoković
Printscreen/Youtube

Dobro pripremljena voditeljka postavljala je uporno škakljiva pitanja našem teniseru i dobila samo i isključivo osmehe i šarmantne odgovore. Pogledajte...

 

Novak Đoković shvatio je da mu nekolicina turnira na travi uoči Vimbldona ne leži, tako da se za najveći turnir na svetu, koji je već tri puta osvojio, priprema trenirajući u Londonu i igrajući egzibicije u okolini.

U sredu je izgubio od Davida Gofana rezultatom 3:6, 5:7 na “Bulds čelendžu”, revijalnom turniru koji se tradicionalno u nedelji uoči Vimbldona održava u mirnom, živopisnom seocetu Stouk Pogsu, blizu Saut Baksa u okrugu Bakingemšajer.

Đoković će se u ovo idilično mesto, gde kako kaže publika “samo otvara flašu po flašu šampanjca u toku meča”, vratiti već danas gde će prvi put odmeriti snage sa Nikom Kirjosom.

Posle duela sa Gofanom, neumorna voditeljka programa na glavnom terenu prosto mu nije dala mira. Dobro pripremljena za intervju, nakon što je pratila preko Twittera gde ide Novak i čime se vozi u Londonu, kao i da je tokom Rolan Garosa zaradio i 100. milion dolara od tenisa, šarmantna Engleskinja uvela je najboljeg sportistu sveta u razgovor koji bi za mnoge bio neprijatan, ali…

Ne i za Novaka. Na škakljiva pitanja odgovarao je sa osmehom, šarmantno i pobrao simpatije prisutnih.

O, dolaziš li i sutra?”, pitala ga je.

Da“.

“Odlično! Izvrsno!”

Ne želite me ovde?

Ne, definitivno te želimo ovde...”, rekla je sagovornica i potom ga pitala za vožnju metroom “ispod” Londona i dobila odgovor da se radilo o “misterioznoj lokaciji…”

Ne, šalim se, to je najbolji način da izbegnete gužvu u saobraćaju. Uživao sam u tom iskustvu. Bilo je lepo“.

Da li si poneo svoju ‘oyster’ karticu? (za bus i metro)“, pitala je voditeljka i nasmejala publiku, ali nije zbunila Novaka.

Ne, ali morao sam da platim kartu“.

Ti si moderan čovek i koristiš sve moderne uređaje, kada podižeš novac sa bankomata, da li proveravaš stanje?”, “čačkala” je sagovornica Novaka, prvog čoveka koji je “probio” granicu od 100 miliona dolara zarađenih od tenisa.

Novak se iskreno nasmejao i spremio da odgovori, ali ga je isekla novim pitanjem:

Da li ekran može da pokaže sve brojke?”

Uplata sa Rolan Garosa i dalje nije legla, tako da…”, snašao se Đoković u ne baš prijatnom momentu.

Novače osvojio si prva dva gren slema u sezoni i svi pričamo o godišnjem gren slemu. Razmišljaš li o tome?”

Naravno da razmišljam“.

Da li ćeš uspeti?”

Pa…“, zastao je.

Naravno da hoću“, uzviknuo je, ali se potom, upitan za “golden slem”, što podrazumeva i Olimpijske igre, rekao:

Ne bi bilo fer prema ostalim igračima da kažem da ću to uraditi, jer se svi takmičimo za to“, istakao je Novak i opomenuo sagovornicu da je njegov prijatelj i rival, Gofan, i dalje tu s njima na terenu.