Neviđeno interesovanje za meč Zvezde i Olimpijakosa: U prodaji još 2.500 ulaznica

U petak od 19 časova, kada je na programu meč između Crvene zvezde Telekom i Olimpijakosa, Kombank arena biće dupke puna jer se ulaznice prodaju rekordnom brzinom.

Naime, kompletan prvi kontigent karata za duel sa Pirejcima pordat je za samo dva sata. Dugački redovi su bili primetni na svim prodajnim mestima Eventima, a navijači su strpljivo čekali da dođu do dragocenog parčeta hartije koji će im omogućiti da u petak od 19 sati u Kombank areni uživo prate duel Zvezde i Olimpijakosa.

S obzirom da i dalje vlada ogromno interesovanje za ulaznice, drugi i poslednji kontigent od 2.500 ulaznica biće pušten u prodaju od 15 sati. Karte će moći da se kupe na prodajnim mestima Eventima, a u ponudi će biti 2000 ulaznica za nivo 400 i 500 ulaznica za nivo 200.

Za navijače iz ostalh gradova obezbeđen jeftiniji prevoz

Za sve navijače iz unutrašnjosti sa važećim sezonskim karatama i vlasnicima dnevnih ulaznica za meč sa Olimpijakosom biće obezbeđen popust od 30 odsto na povratne i jednosmerne karte do Beograda na dan utakmice sa slavnim atinskim klubom. Sve što je neophodno da bi navijači ostvarili ovaj benefit je da fotokopiraju svoju ulaznicu za meč sa Atinjanima, fotkopiju dostave na prodajnom mestu, a origanlnu kartu za utakmicu sa Olimpijakosom pokažu na uvid.