NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE: Evo kako navijači Zvezde mogu do karte za majstoricu

Košarkaški klub Crvena zvezda u četvrtak će početi podelu i prodaju ulaznica za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa sa Partizanom.

Beta

Kako se navodi na sajtu Zvezde, ulaz na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić” biće besplatan, a ulaznice će se deliti u prostorijama sportskog društva Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a, u četvrtak od 10 do 16 časova.

Broj karata po osobi koje će biti distribuirane biće minimalan, kako bi svi mogli da nabave kartu za utakmicu koja se igra u subotu od 18 časova.

Dnevne ulaznice za plavu ložu, belu ložu, parter B i počasna mesta pored terena, prodavaće se takođe u prostorijama Sportskog društva.

Ulaz u parter B košta 500 dinara, u belu ložu 600, u plavu ložu 700, dok za vip ložu treba izdvojiti 900 dinara. Ulaznice za počasna mesta koštaju od 2.000 do 5.000 dinara.

Zvezda je navela da je interesovanje za utakmicu veliko i “da bi tribine Beogradske arene bile male da prime sve koji žele da pruže podršku crveno-belima”.

U skladu sa propozicijama takmičenja, radi lakše organizacije “majstorice” navijačima Partizana biće zabranjen ulaz u halu.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala na navijače da dodju ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine, ali će i za ta mesta biti pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres.