NIJE BEZAZLENO! Nakon oružanog napada na Raduljicu, košarkašu noga u…

Domaća javnost zaprepastila se nakon slučaja oružanog napada na srpskog košarkaša Miroslava Raduljicu kod manastira Glogovac u Republici Srpskoj, kada ga je napao službenik policije u alkoholisanom stanju.

printscreen

Raduljica je tada, u borbi oko vatrenog oružja zadobio poovredu noge, koja prema poslednjim informacijama nije bezazlena.

Naime, Na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj se može videti da iskusni košarkaš mora da nosi medicinsku “čizmu”.

Miroslav Raduljica
intagram/printscreen


Incident se dogodio na “Janjskom saboru” kod manastira Glogovac. Prema iskazima meštana Šipova, inspektor je hteo da se fotografiše sa Raduljicom, a kada je košarkaš to odbio on je izvadio i potegao pištolj. Policajac je bio pijan i uporan da se fotografiše sa poznatim košarkašem koji je na Saboru bio u društvu rođaka.

– Raduljica je uspeo da mu otme pištolj i u toj gužvi je lakše povređen po nozi. Pod šatorom je nastala gužva u koju se navodno umešao i kolega pomenutog inspektora koji je bio sa njim, a koji je takođe zbog nedoličnog ponašanja bio tema medijskih natpisa – navodi Glas Srpske.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad osudili su svaki vid neprofesionalnog postupanja policijskih službenika i istakli da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske procesuirati svaki vid neprofesionalnog i nezakonitog ponašanja svojih pripadnika, navodi se u saopštenju ove uprave.

Kako je istaknuto, policijski služebnik Siniša Š. se tereti za težu povredu radne dužnosti.