Crvene zvezde burno su dočekali košarkaše Galatasaraja pred meč trećeg kola Top 16 fazi Evrolige.

Pristalice crveno-belih izviždali su goste iz Turske po ulasku na teren i počeli da uzvikuju ime Marka Ivkovića.

Ni srpski igrači koji igraju za Galatasaraj nisu bolje prošli od kolega – Zorana Ercega i Vladimira Micova vređali su i psovali sa tribina. Prozivke su prekinute pošto je na razglasu puštena navijačka pesma.

Grupa navijača gađala je igrače Galate dok su se zagrevali, a kako saznaje B92 u pitanju su svinjski papci.

Između dva prstena tribina razvučen je transparent na kom piše „Srce heroja zauvek živi, ne mogu da ga ubiju, srce heroja zauvek živi, za Zvezdu, za sever, za Srbiju”.

Trener gostiju Ergin Ataman u halu je ušao sa obezbeđenjem, ali su i njega navijači gađali nepoznatim predmetima. Ataman je po dolasku u Beograd ponovio da žali zbog ubistva Ivkovića, rekavši da je uvek imao simpatije prema srpskoj košarci.

Bez nekorektnog navijanja nije moglo da prođe, iako su predsednici dva kluba – Nebojša Čović i Dojgun Jarusvat pozvali na ujedinjenje i fer-plej.

Čović je pre nekoliko dana apelovao na navijače da ne ubacuju ništa na teren, rekavši da će pojedinci koji urade tako nešto doneti više štete klubu nego koristi.

Delije su spremile novu pesmu posvećenu „Jagodi” u kojoj učestvuje i guslar, a tekst možete videti na slici ispod.loading...