Nikad jača: Jovana Brakočević isprobala novu Najk tehnologiju

Jovana Brakočević, najbolja odbojkašica Evrope, nakon veoma uspešne sezone u turskom prvenstvu sa ekipom Vakifbank Istanbul, i priprema sa reprezentacijom Srbije za predstojeće Svetsko prvenstvo, iskoristila je priliku da isproba najnoviju Najk tehnologiju.

Jovana se upoznala sa novitetima u ženskoj sportskoj opremi, a kao Nike promoter, bila je u mogućnosti da među prvima isproba i najnoviji proizvod iz Nike fabrike – inovativni sportski grudnjak. Nike Pro Bra Collection je linija sportskih grudnjaka koja je namenjena svim ženama koje se bave sportom, bilo da je to rekreativno, ili profesionalno, jer pruža pogodnu podršku idealnu za sve vrste treninga.

Različita građa svakog pojedinca, kao i njihove potrebe pri fizičkim aktivnostima zahtevaju pojačan fokus na određene delove tela. Nike Pro Bra je rezultat dvogodišnjeg istraživanja kompanije Nike, a komentari sportiskinja pokazuju da je Nike, i ovaj put, prepoznao njihove potrebe.

U sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, srpska reprezentativka intenzivno je radila na jačanju nedavno povređenog ramena i podizanju forme pred važan turnir, a nakon individualnih treninga, priključila se saigračima u reprezentaciji na pripremama za turnir koji se ovih dana održava u Italiji.