NIKO NE POMINJE SPARTU: Irtiš je pokazao da je tvrd orah, moguće PROMENE u Zvezdinom sastavu!

Vladan Milojević
print screen/you tube.com/Crvena zvezda

Posle nesrećnog remija u Pavlodaru, sva pažnja fudbalera Zvezde usmerena je ka revanšu sa Irtišom, a trener Vladan Milojević upozorava da bi eventaulno razmišljanje o mogućem duelu sa Spartom bilo pogubno po ekipu.

 

Fudbaleri Crvene zvezde, po drugi put će odmeriti snagu sa ekipom iz Kazahstana. Prošlonedeljni šokantni završetak susreta (1:1), upozorava izabranike Vladana Milojevića na veliki oprez pred odlučujućih 90 minuta.

– Samo nam je u glavi revanš meč protiv Irtiša, tima koji igra prilično defanzivno, sa devet igrača iza lopte. Fonseka je jedan od njihovih najboljih fudbalera, a pritom u toj ekipi nije bilo promena u odnosu na prošlu sezonu. U punoj su formi, a pred ovu utakmicu nisu imali obaveze u prvenstvu. To je dokaz da se ozbiljno spremaju. Mi smo i dalje u pripremnom periodu, podižemo formu i nadamo se da će nam navijači pomoći – izjavio je trener Vladan Milojević.

Kada je reč o sastavu koji će u četvrtak nastupiti pred beogradskom publikom, Milojević nije želeo da previše otkriva svoje zamisli. Ipak, treba očekivati određene promene u timu koji je nesrećno ispustio pobedu u Pavlodaru.

– Imam neke slike u glavi, ali i nekoliko dilema. Nisam još uvek siguran ko će zaigrati, konačnu odluku doneću ove srede posle treninga. Pojedinci ulaze u formu, nekima treba više vremena i od toga zavisi ko će se naći na terenu. Novajlija Pešić ima 50 odsto sansi da se nađe na terenu. Nisu sporni njegovi fudbalski kvaliteti, ali on još uvek nije 100 odsto fizički spreman. Rikardinjo ima kvaliteta zbog kojih je i stigao u klub, očekivanja su velika i sve je ovo novo za njega. Izuzetno je profesionalan, daje maksimum na treninzima i treba mu dati vremena kako bismo mogli da dajemo konačan sud. Mi želimo sve i odmah, kod nas je ili crno ili belo, a ja ne želim tako da radim – iskren je trener crveno-belih.

Meč između Crvene zvezde i Irtišaigra se u četvrtak na stadionu “Rajko Mitić” , sa početkom od 20.30.