Nikolić: Autsajderi smo protiv Bešiktaša, očekujem hrabar i drzak Partizan

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da crno-beli u meč protiv Bešiktaša u 4. kolu Lige Evrope ulaze kao autsajderi, ali da se nada iznenađenju i dobroj partiji njegovog tima.

– Još jedna izvanredna prilika za igrače Partizana da odmere snagu u ozbiljnom takmičenju. Gostujemo Beškitašu čiju smo snagu i kvalitet osetili u Beogradu, utakmicom u Istanbulu stičemo dragoceno iskustvo, jer smo autsajderi, ali nadam se da ćemo se prikazati u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je dodao da Partizan mora da pruži mnogo bolju partiju nego u Beogradu, kada je poražen sa 4:0.

– Pakleno gostovanje u Istanbulu, Partizan mora da se dostojanstveno predstavi evropskoj javnosti, ko god bio sa druge strane terena verujemo u pozitivan rezultat. U prvom meču nismo pokazali kvalitet i verujem da možemo da ih iznenadimo, više nego oni nas. Ne želimo da pretimo, ali Partizan ne ide na izlet. Očekujemo hrabar i drzak Partizan – poručio je Nikolić i dodao da njegov tim matematički još nije izgubio šansu za prolaz dalje, jer je “u sportu sve moguće”.

Prema njegovim rečima, šansu protiv Bešiktaša dobiće igači sa nešto manjom minutažom.

– U Partizanu ne postoji prvi i drugi tim, imamo dosta igrača u rotaciji i neki fudbaleri su zaslužili da dobiju šansu. Verujem da će je iskoristiti – rekao je Nikolić.

Trener crno-belh prokomentarisao je odluku defanzivca Nikole Vujadinovića da pređe u redove španskog drugoligaša Osasunu.

– Otišao je i nisam srećan zbog toga, postojao je kontakt između Partizana i njega, ali ne želim da širim priču dalje. Šanse, međutim i dalje postoje, jer ima kratkoročni ugovor. Više će se znati na zimu – objasnio je Nikolić.

Utakmica između Bešiktaša i Partizana igra se u četvrtak od 19 sati.