Nikolić: Bežanija je igrala fenomenalno, a teren je bio u katastrofalnom stanju

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je teren na stadionu Obilića bio katastrofalan na utakmici protiv Bežanije i da će biti teško da se na istom mestu ponovo za vikend igra utakmica.

– Uslovi su bili nemogući za igru, teren je bio u katastrofalnom stanju i ne verujem da bi ovde za tri dana ponovo mogla da se igra utakmica – rekao je Nikolić.

Partizan je na stadionu Obilića kao gost eliminisao Bežaniju sa 1:0 za osminu finala nacionalnog Kupa, a na istom mestu bi za vikend trebalo da ugosti OFK Beograd u domaćem prvenstvu, zbog radova na terenu u Humskoj.

Još nije poznato da li će se za vikend igrati utakmice Superlige zbog održavanja Parade ponosa u Beogradu, a trener Partizana je dodao da bi pomeranje termina poremetilo planove njegovoj ekipi.

– Svakako bi nam to poremetilo planove, ali moramo da se prilagodimo. Mislim da bi trebalo što pre da se definiše, jer je neozbiljno da profesionalni klubovi ne znaju kada će igrati utakmice – naglasio je Nikolić i pohvalio partiju Bežanije.

– Bežanija je fenomenalno igrala i pokazala da je veoma organizovana i dobra ekipa, pogotovo u odbrani, gde funkcioniše briljantno. Protivnik je imao nekoliko dobrih šansi i utakmica je mogla drugačije da se završi – rekao je Nikolić.