Nikolić: Doveli smo ono što nam je potrebno, žao mi je zbog Pantića

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je zadovoljan pojačanjima u zimskom roku, ali da su novi igrači "malo kasno" dovedeni.

– Malo smo kasno doveli pojačanja, ali smo doveli ono što nam je potrebno. Ekipa ima potencijal, 10 mladih igrača, koji su sadašnjost kluba – rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Nikolić je istakao da bi voleo i da se nada da će Danko Lazović ostati u klubu, i pored ponuda inostranih klubova.

Bugarski fudbaler Ivan Bandalovski debitovao je za Partizan protiv Sinđelića u prijateljskom susretu, a Nikolić je kazao da mu se čini da klub nije pogrešio njegovim dovođenjem.

– Treba mu vreme, nije dugo igrao, ali verujem da će biti u formi kada bude odigrao još utakmica. Treba da se uklopi u ekipu pošto je tek došao – dodao je trener Partizana.

Nikolić je rekao da mu je žao što je Danilo Pantić odbio da potpiše novi ugovor sa Partizanom i da to šteti najviše igraču.

– To nije dobro za njega, klub i srpski fudbal. Partizan ipak mora da pokaže čvrstinu i niko ne sme da bude iznad kluba, ni po cenu finansija. Moramo da postupimo odlučno – rekao je Nikolić.

On je dodao da je Pantić “ispušten” još pre nego što je on preuzeo ekipu, s obzirom na to da je mladi fudbaler bio suspendovan na šest meseci.

– Za njega bi bilo najbolje da je igrao još dve sezone u Partizanu i tada da pređe u veći klub. Odluku su doneli on, menadžer i njegova porodica – kazao je trener Partizana.

Crno-beli će u četvrtak otputovati na drugi deo priprema u Turskoj.