Nikolić: Ime Donjeg Srema zavarava već duži niz godina, to je poletan i organizovan tim

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da će njegovi fudbaleri morati da budu dovoljno motivisani ako žele da pobede Donji Srem u trećem kolu Superlige

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova na stadionu u Humskoj.

– Čeka nas veoma teška utakmica, a posebno takve posle evropskih znaju da predstavljaju problem za Partizan. Motivaciju moramo da dovedemo na optimalan nivo i nastavimo pobednički niz u prvenstvu – rekao je Nikolić.

Nikolić zbog suspenzije neće biti na klupi Partizana, a umesto njega ekipu će voditi pomoćni trener Zvonko Varga.

Crno-beli će protiv Donjeg Srema igrati u izmenjenom sastavu, s obzirom na to da su Vladimir Volkov i Nikola Drinčić povređeni, dok se u formu vraćaju Andrija Živković i Danilo Pantić.

– Tim se mora sastaviti. Biće to dovoljno dobar tim da dobije utakmicu, ali biće dosta prinudnih promena. Na svu sreću imamo veliki broj igrača u rotaciji – naveo je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Partizan pobedom želi da se spremi i održi dobru atmosferu pred revanš susret sa Nefčijem u Bakuu, u baražu za Ligu Evropa.

– Imali smo težak raspored na početku i iz prve dve utakmice smo izašli kao pobednici. Ime Donjeg Srema zavarava već duži niz godina, to je poletan i organizovan tim, koji ima kvalitet – istakao je trener Partizana.

Nikolić je dodao da je netačna informacija da je Nikola Drinčić potpisao ugovor sa Makabi Haifom, kao i da će se videti kako će se razvijati situacija do kraja prelaznog roka.