Nikolić: Možete da pretpostavite na koga sam ljut, nismo zaslužili da izgubimo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi u Jagodini.

–Nismo zaslužili da izgubimo, 95 odsto utakmice smo igrali na njihovoj polovini, oni su se branili. Imali smo prilika, Grbić je imao neverovatnu šansu, a Drinčić stativu. Oni su, ja mislim, iz jedinog šuta dali gol, ali to je bilo njihovo opredeljenje i oni su iskoristili jednu grešku naše odbrane – rekao je Nikolić novinarima posle meča.

Partizan je danas izgubio na gostovanju od Jagodine sa 1:0, što je crno-belima prvi poraz u sezoni.

– Nije bilo toliko loše koliko je rezultat loš za nas, mislim da sam objektivan i smatram da ni po jednom parametru nismo zaslužili poraz – kazao je trener crno-belih.

– Nisam ja nezadovoljan igrom, već samo izdanjem nekih pojedinaca. Propuštamo da pravimo faulove na centru i onda primimo gol, mozete da pretpostavite na koga sam ljut, jer je mnogo lopti ulazilo u šesnaesterac – dodao je Nikolić.

Partizan u sredu igra odloženi meč sedmog kola protiv OFK Beograda, a narednog vikenda dočekuje lidera Super lige, novosadsku Vojvodinu.

– Imamo prilike da se posle meča sa OFK Beogradom vratimo na vrh, a onda nam dolazi Vojvodina. Ovo nije kriza, tek je prvi poraz u domaćem prvenstvu. Ako dobijemo u sredu i nedelju onda to nije kriza. Ako ne pobedimo onda možemo da pričamo o krizi – rekao je Nikolić.

Trener Jagodine Simo Krunić je kazao da se njegova ekipa borila i da moraju da budu zadovoljni rezultatom.

–Znali smo šta Partizan ima, osam utakmica nisu izgubili, to je za respekt. Znali smo šta da radimo i uspeli smo da pobedimo. Sada nas čekaju nova iskušenja – kazao je Krunić.