Nikolić: Na terenu je viđena viteška borba, čestitam igračima na sjajnoj igri

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan bodom u duelu sa Totenhemom, ali da ostaje žal što crno-beli nisu pobedili.

Vicešampion Srbije je igrao bez golova sa londonskim klubom na otvaranju nove sezone u Ligi Evrope posle veoma dobre igre pred preko 20.000 navijača.

– Dobra utakmica i veliki spektakl na stadionu Partizana. Odigrali smo dobru utakmicu, osim dva dva-tri minuta, dok smo ušli u ritam. Prikazali smo veliku energiju na terenu i to je model kako treba da se igra za ovaj dres – naglasio je Nikolić.

Nikolić je istakao da veruje da je njegov tim imao više šuteva na gol od Totenhema i da je zaslužio bod, ako ne i više.

– Nagrađeni smo bodom, žal je što nismo i pobedili, tako bismo nagradili sebe za trud i publiku koja je disala sa igračima. Imali smo šanse, možda i više šuteva od rivala, ali je viđena viteška borba na terenu – istakao je Nikolić.

Strateg ‘crno-belih’ naglasio je da će se on i njegovi izabranici potruditi da se oduže navijačima na sjajnoj podršci.

– Sve čestitke igračima na prikazanom, energiji, zajedništvu, disciplini, mnogo dobrog je viđeno na ovoj utakmici. Trudićemo se da se odužimo publici na ostalim mečevima Lige Evrope, ali sada se okrećemo Radničkom, jer moramo da dobijemo tu utakmicu – rekao je Nikolić.