Nikolić: Nećemo da razmišljamo da je učešće dovoljno, ali isto tako nećemo davati nikakva obećanja

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su rivali u Ligi Evrope veoma atraktivni, ali je poručio da se njegov tim neće zadovoljiti samim plasmanom u grupnu fazu.

Danas je u Grimaldi forumu u Monaku obavljen je žreb 12 grupa ovogodišnje Lige Evrope. Partizan se nalazi u grupi C, gde su još i Totenhem, Bešiktaš i Asteras Tripolis.

Svoje impresije posle obavljenog žreba u Monaku izneo je trener Partizana Marko Nikolić.

– Prvi utisci o žrebu su takvi da kada se dođe do grupne faze Lige Evrope ne mogu da se dobiju laki protivnici. U našoj grupi dobili smo dva izuzetno dobra tima, bez ikakve dileme, Totenhem i Bešiktaš koji se nalaze na top nivou evropskog fudbala. Asteras je izbicavši Majnc i Makabi Tel Aviv pokazao je dobar kvalitet i i poziva na oprez. Atraktivna grupa za našu publiku i navijače, koji će imati priliku tri puta da napune stadion i pruže podršku ovim momcima koji su to zaslužili kroz kvalifikacije. Nećemo da razmišljamo da je samo učestvovanje dovoljno, ali ne treba davati nikakva obećanja i probaćemo da odigramo što kvalitetnije – rekao je šef struke crno-belih za klupski sajt.