Nikolić: Nezadovoljan sam poluvremenom, ali dobili smo 3:1 to je najvažnije (VIDEO)

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je nije zadovoljan igrom svojih pulena u prvom poluvremenu duela sa Toršavnom.

Šampion Srbije je pobedio sa 3:1 ekipu sa Farskih Ostrva u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Dobili smo 3:1 to je najvažnije. Gledajući ostale rezultate i Ludogorec, između ostalog, pokazuje da nije nikog lako pobediti. Veštačka podloga i način na koji smo doputovali je ostavio traga. Naravno da sam nezadovoljan poluvremenom – rekao je Nikolić.

Crno-beli su ostvarili trijumf iako su u na kraju prvog poluvremena gubili rezultatom 1:0.

– Gostovanje se može okarakterisati kao uspešno. Predstoji put nazad i oporavak od svega ovoga što je već sada iza nas. Dali smo šest golova… Fudbal se igra 90 minuta i nije česta pojava da timovi ostvaruju dominaciju u svakom trenutku. Treba respektovati sve, da smo dali gol kada smo imali šanse u ranoj fazi možda bi bilo drugačije – dodao je Nikolić.

Protivnik Partizana u trećem kolu je Ludogorec koji je prošle sezone eliminisao crno-bele u istoj fazi takmičenja.

– Učinićemo sve da se revanširamo. Protivnik je bogatiji, ima legiju stranaca. Od tog dvomeča očekujem da se potvrdi da ne dobija uvek bogatiji ili na papiru bolji, već da bude bolji na kraju onaj ko je motivisaniji i više željan. Ti motivi mogu da neutrališu one prethodne – naveo je Nikolić.

Partizan će u prvom meču trećeg gola gostovati u Razgradu 30. jula, dok je revanš meč protiv Ludogoreca na programu 6. avgusta u Beogradu.