Nikolić: Nije lako pobediti, pogotovo kada se nalaziš u ulozi favorita

Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv pobednika meča prvog kola između šampiona Farskih Ostrva HB Toršavna i prvaka Giblartara Linkoln.

Trener crno-belih Marko Nikolić zadovoljan je krajnim ishodom i činjenicom da je njegov tim izbegao jednog od najtežih protivnika – Malme.

– Ne možemo reći da nismo zadovoljni. Izbegli smo dva najteža protivnika u grupi. Jedna od pogodnosti je i to što igramo prvu utakmicu na domaćem terenu u Beogradu. Nadam se da će zajedno sa našom publikom Partizan uspešno započeti evropski put – izjavio je Nikolić, nakon žreba za klupski sajt.

U fudbalu više ne postoje laki protivnici, ali imena rivala sada daju za pravo pripradnicima crno-belih boja da očekuju da njihov tim već u prvoj utakmici reši prolaz u narednu rundu…

– Kao što sam i rekao, ozbiljan i profesionalan pristup, detaljna analiza protivnika, dobre pripreme… Jednostavno moramo da prođemo kroz to. Nije lako bilo koga pobediti, pogotovo kad se nalaziš u nekoj ulozi favorita, a to će sigurno naša javnost i navijači da nam stave na leđa. Moraćemo taj teret da iznesemo i uz ozbiljan pristup prođemo dalje – zaključio je Marko Nikolić.