Nikolić: Odigrali smo jedno od najlepših poluvremena ove sezone, ne smemo toliko da promašujemo

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan nastupom svog tima u pobedi nad Slogom iz Petrovca na Mlavi, kao i da nema mnogo zamerki na igru.

Partizan je na svom terenu pobedio sa 3:0. U sastavu tima nije bilo prvotimaca Saše Ilića, Danka Lazovića, Vladimira Volkova i Milana Lukača.

– Igrali smo u kombinovanom sastavu i trebalo nam je sedam-osam minuta da dođemo do ritma, ali posle toga smo odigrali jedno od najlepših poluvremena ove sezone. Bilo je lepih akcija i mnogo prilika, i ako treba da bude neka kritika, onda su to promašene šanse, jer Partizan ne sme toliko da promašuje – rekao je Nikolić.

– Drugo poluvreme smo počeli nervozno i tako smo igrali sve do drugog gola koji je uneo mir. Posle toga smo utakmicu rutinski priveli kraju. Sloga je igrala izvanredno. Ima igrače koji zaslužuju da igraju u Superligi, možda čak i u Partizanu. Želim im da se plasiraju u Superligu – rekao je Nikolić.

Osim Partizana, plasman među osam najboljih izborili su još i Spartak, Čukarički, Voždovac, Vojvodina, Jagodina, Rad i niški Radnički.

– Trenutno razmišljam samo o Napretku. Koga god da izvučemo u četvrtfinalu, neće biti lako. Tu su Rad, Voždovac, Čukarički…sve dobre ekipe. Nadam se samo da ćemo igrati na domaćem terenu – rekao je Nikolić.

Partizan je posle 12 kola prvi na tabeli, sa četiri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu. U nedelju dočekuje Napredak, tim sa kojim je prošle sezone igrao nerešeno kod kuće i izgubio u gostima.

– Napredak nam je prošle sezone odneo pet bodova. Na neki način je odlučio trku za titulu. Ta utakmica (u nedelju) je od ogromne važnosti, možda i presudna u ovom ciklusu koji je pred nama – rekao je Nikolić.