Nikolić: Ostajemo fokusirani, verujem da možemo do tri boda protiv Napretka

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da želi da njegova ekipa uspešno okončala jesenji deo Super lige Srbije i dodao da veruje da će fudbaleri crno-belih protiv Napretka osvojiti tri boda.

– Ulazimo u završnicu jesenjeg dela domaćeg takmičenja, kao i na svim ostalim frontovima. Želimo da ovaj ciklus, s velikim brojem utakmica u relativno malom broju dana, počenemo na dobar način. Moramo da ostanemo fokusirani, da svi zajedno iskoristimo potencijale do maksimuma i da privedemo sve kraju u onom maniru u kom se to očekuje od nas, a to je pobeda – rekao je Nikolić.

Partizan će sutra na stadionu u Humskoj dočekati Napredak iz Kruševca u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

– Napredak je prvi izazov, ekipa koja nam je odnela pet bodova prošle sezone, a u ovoj imaju samo jedan poraz u gostima… Igraju konkretno, brzo, pokušavaju da što pre dođu do protivničkog gola. Analizirali smo ih i verujem da moja ekipa može do tri boda na ovom meču –  kazao je Nikolić.

On je kazao da osveta Napretku za prošlu sezonu nije dobar motiv i dodao da ekipa ima mnogo drugih i pozitivnih motiva.

– Motiva je pregršt… Da li je to da budemo jesenji šampioni, da li da nastavimo s dobrim igrama…. Svi ti motivi su prisutni kod igrača Partizana – kazao je Nikolić.

Partizan pre 13. kola Super lige Srbije zauzima prvo mesto na tabeli sa 31 bodom, četiri više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Utakmica između Partizana i Napretka počeće u 17.00