Nikolić posle ubedljivog poraza: Način na koji nas bodre navijači ne viđa se nigde u svetu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su fenomenalni navijači prvi i glavni utisak utakmice trećeg kola C grupe Lige Evrope.

Crno-beli su kod kuće u Humskoj ubedljivo izgubili rezultatom 4:0.

– Način na koji su nas navijači bodrili i ispratili ekipu posle ubedljivog poraza ne viđa se nigde u svetu. Time su nam nametnuli obavezu da moramo da dobijemo predstojeći prvenstveni meč u Jagodini – izjavio je Nikolić

Nikolić je ocenio da je Bešiktaš bio „previše jak” za njegov tim.

– Imali smo dobre periode u igri, stopostotnu šansu kod 1:0, ali su oni posle toga kažnjavali svaku našu grešku. Zaslužena je pobeda turskog tima, koji je superkvalitetan – kazao je Nikolić.

Trener Partizana je istakao da je njegovoj ekipi nedostajalo nekoliko povređenih igrača i da se osetio umor posle derbija sa Crvenom zvezdom.

Drinčić dugo nije trenirao zbog povrede, a odigrao je dve jake utakmice. Pružio sam priliku trojici mladih igrača i verujem da će to za njih biti dragoceno iskustvo – konstatovao je trener Partizana.

Nikolić je naveo da su Totenhem i Bešiktaš opravdali ulogu favorita grupe.

– Situacija u grupi nije se promenila. Totenhem je ubedljivo pobedio Asteras, Bešiktaš nas, i ta dva kluba su favoriti, imaju sastave za Ligu šampiona. Da bi se nosili sa njima morali bi da pokažemo svoj vrhunac, a da oni imaju slab dan – zaključio je Nikolić.

Partizan i Bešiktaš ponovo se sastaju 6. novembra u Istanbulu, u utakmici četvrtog kola Lige Evrope.