Trener ekipe Partizana Marko Nikolić, najavio je ofanzivnu igri svog tima u sutrašnjem derbiju, jer je pozicija njegovog tima takva da "nema kalkulacija" .

 

Partizan u naredni derbi ulazi sa tri boda zaostatka u odnosu na najljućeg rivala, a samo pobeda produžava šansu Crno-belima da trijumfalno ulete kroz cilj na kraju sezone. 

Partizan se nalazi u velikoj seriji pozitivnih rezultata, ali je sve osim pobede u sutrašnjem duelu ravno neuspehu.

– Nama je potrebna pobeda. Imamo iskustvo Nisam siguran možemo da se nadamo nečemu do kraja prvenstva bez trijumfa na narednom meču. Derbi je derbi, igrači imaju fenomenalno motivaciju. Činjenica je da njima odgovara i remi. Možda budu čekali svoju šansu, ali ja ne očekujem previše kalkulacija, naglasio je Nikolić i dodao da ima malo dilemma oko sastava tima – rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

Jedan od najzaslužnijih za sjajne rezultate Partizana je napadač Uroš Đurđević, koji je bio jedini strelac na proteklom prvenstvenom susretu Crvene zvezde i Partizana, i lider liste strelaca sa 18 postignutih golova

– Znamo šta znači derbi, dočekujem o ga spremni smo i u dobrom raspoloženju. Imamo mnogo samopozdanja nakon velike serije. Sutra je momenat da napravimo dodatni korak, a za derbi nije potrebna dodatna motivacija. Mislim da možemo da napravimo potreban rezultat, a to je pobeda – naglašava Đurđević.